• Banner Leeuwenloop

Leeuwenloop - LC Groningen Groote Griet

Kinderen meer natuurbewust maken en bewoners in contact met elkaar en de omgeving brengen. Een Lions club laat lekker lopen en spelen in de natuur. En steunt zo een educatie project van Natuurmonumenten.

• logo zonnepanelen pitch

Ambassadeurs voor zonne-energie - LC Vlaardingen

De tijd is rijp voor zonnepanelen, genoeg collectieven. Maar hoe bereiken we de burgers? Lions als ambassadeurs voor een lokaal collectief! Een bekend gezicht in de buurt met een individueel gesprek trekt mensen over de streep.

• logo kids4kids

Kids4Kids - LC Voorburg, Prinses Marianne, Leidschendam-Veur

Kids4Kids: Sustainable Light for Education in India. Kinderen in India doen huiswerk bij levensgevaarlijk kerosine licht. Bijna 3000 kinderen hier in Nederland zamelen geld in voor oplaadbare zonnecellampjes voor 35 scholen in India. Kinderen voor kinderen dus. Een krachtig concept.

• logo plastic soup nijmegen

Plastic Soup - LC Nijmegen

Een Nijmeegs recept voor levensgevaarlijke soep! Plastic soup is dodelijk voor vissen en ander zee leven. Wij kunnen zorgen dat er geen plastic afval in zee terecht komt. Plastic Soup Nijmegen wil samen met jou het verschil maken. Doe mee.

• logo lionsdoneert

www.lionsdoneert.nl - LC Texel

Een nieuwe manier van fundraising van de Lions. Bij elke aankoop op aangesloten webshops doneert die shop aan de Lions voor een goed doel. Zo eenvoudig kan het zijn. Kunnen wij dit landelijk groot maken?

• logo Just Diggit

Lions voor Just Diggit - LC Heemstede-Bennebroek

Lions veranderen kraanwater in regenwater! Elke karaf kraanwater bij aangesloten restaurants levert 1€ voor JustDiggit dat droog land wil herstellen met betaalbare en bewezen technieken. Wij streven ernaar dat in 2018 100 clubs met elk minstens drie restaurants meedoen!

• Koken voor Kinderen - LC Rivierenland

Met het  thema ‘Voeding als sociaal bindmiddel’ willen we ons als Lions Club profileren. Eten is een basisbehoefte, een dagelijks terugkerend item voor iedereen. Het is ook een sociale activiteit samen met gezin, vrienden e.a. uit je omgeving. Eten is beleven, is elkaar ontmoeten.

• Hoevelaken Duurzaam - LC Hoevelaken

De Lionsclub Hoevelaken organiseerde op 30 mei 2015 een duurzaamheidsmarkt om in het dorp extra aandacht voor het onderwerp te vragen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een goed doel: de Stichting Hulpdienst Hoevelaken.

• Project Urban mining - LC Waalwijk

Elektronisch afval werd jarenlang massaal gedumpt. Maar nu ziet men in dat daar goed geld mee valt te verdienen door de waardevolle metalen op een verantwoorde manier eruit te halen. Dit heet urban mining. De Lionsclub Waalwijk weet hier alles van.

• Project Save the Earth

Al 40 clubs hebben enthousiast gereageerd en willen meedoen ! LC Scheveningen-Den Haag en clubs in Den Haag (5x) nemen het voortouw. Voorts clubs in Arnhem, clubs in Rotterdam, clubs in Purmerend, clubs in Amstelveen, clubs in Nieuwegein en de clubs uit Krimpen en Capelle aan de IJssel, Woerden, Hardenberg, Deventer, Nijmegen, Sneek en Enschede-Haaksbergen.

Heeft u zich nog niet aangemeld ? Dat kan op savetheearth.nu/lionsclubs

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.