14/10/2018

Na de succesvolle premiere in Juli in Scheveningen gaat het multimediale spektakelstuk nu het land in. In tegenstelling tot eerdere plannen van de Stichting Save the Earth, gaat het seizoen beginnen in Cuijk. Daarna volgen Dronten, Zeist, Venray, Arnhem, Emmen en Waalwijk nog in 2018. De voorstelling in Rotterdam is verplaatst naar 27 november. En helaas zijn de voorstellingen in Eindhoven en Utrecht door de Stichting Save the Earth geannuleerd. Hopelijk komt er nog een kans in 2019.

U kunt nu tickets kopen bij de theaters. Google even op uw theater of ga naar de website van Save the Earth om de lijst met theaters te zien en de link om te boeken. En als uw club plannen heeft, laat dat even aan uw Districts Coördinator Duurzaamheid weten! Zoals in Scheveningen zou het mooi zijn als tientallen Lions samen naar het theater gaan en van zich kunnen laten horen.