23/11/2018

Een aanrader voor een ieder die begaan is met onze aarde. Het verhaal is een korte biografie van het leven van Wubbo. We starten met zijn wilskracht om als astronaut het heelal in te gaan. Daar hoog boven de groene aarde met zijn blauwe zeeën beseft Wubbo hoe fragiel de aarde is. Wij, de mensen zijn de ruimtereizigers op het ruimteschip aarde. We hebben maar 1 ruimteschip dus moeten we er erg zuinig op zijn.

Deze stip op de horizon, we moeten goed voor de aarde zorgen en de impact van het menselijk leven op deze aarde zo duurzaam mogelijk maken is de drijfveer voor Wubbo’s wetenschappelijke carrière. Een carrière waarbij het niet louter bij theoretische hersenspinsels blijft maar ook zeer pragmatisch uitvindingen in de vorm van prototypes aan de wereld gedemonstreerd worden.

Laat je inspireren door het gedachtengoed van Wubbo, afgewisseld met prachtige moderne songs tot het doen van iets goeds en duurzaams voor onze aarde. Herinner zijn laatste woorden SAVE THE EARTH!

De band PB2 begeleidt belangeloos de voorstelling en de opbrengst ervan gaat naar goede doelen. Kortom een inspirerende ervaring met als resultaat, een financiële ondersteuning van de Plastic Soup Foundation. Wie weet waar uw inspiraties opgedaan op deze avond toe gaan leiden. Een aanbeveling om in het theater te beleven.

Jürgen Raymann vertelt onder fantastische muzikale begeleiding van een band en een strijkkwartet. Lions ondersteunen de totstandkoming van deze theatervoorstelling.

Luuk Hagting Lions Flevoland Zone voorzitter 1A

Voorstelling Dronten 01-11-2018.